Velikonoční menu


 18.4.-21.4.
 Polévka
 Silný kuřecí vývar s kapáním z medvědího česneku, zeleninou a hráškem 105,- 

 Předkrm
 Telecí tatarák se šalotkou, parmazánovou pěnou, křepelčím vejcem čerstvým lanýžem a domácí máslovou brioškou 325,- 

 Hlavní chody
 Králičí řízek v panko strouhance s bramborovo hráškovým pyré, našim uzeným lardem, hořčicí a králičím glazé 365,-
        Roláda z vykostěného kuřecího stehna s žemlovou nádivkou z kopřiv, baby bramborami, chřestem a velouté s bylinkovým olejem 345,-
 Pomalu tažená jehněčí kýta na červeném víně s kroupovým ragú se špenátem, grilovanou hlívou královskou, nakládaným růžovým pepřem a gelem z červené řepy 465,- 

 Dezert
 Čokoládové vejce s kokosovou pěnou a mangem 175,-