Velikonoční menu
18.4.-21.4.
Polévka
Silný kuřecí vývar s kapáním z medvědího česneku,
zeleninou a hráškem 105,-
Předkrm
Telecí tatarák se šalotkou, parmazánovou pěnou, křepelčím vejcem
čerstvým lanýžem a domácí
máslovou brioškou 325,-
Hlavní chody
Králičí řízek v panko strouhance s bramborovo hráškovým pyré,
našim uzeným lardem, hořčicí
a králičím glazé 365,-
Roláda z
vykostěného kuřecího stehna s žemlovou nádivkou
z kopřiv, baby bramborami,
chřestem a velouté
s bylinkovým olejem 345,-
Pomalu tažená jehněčí kýta na červeném víně s kroupovým ragú
se špenátem, grilovanou
hlívou královskou, nakládaným růžovým
pepřem a gelem z červené řepy
465,-
Dezert
Čokoládové vejce s kokosovou pěnou a mangem 175,-
