STEAK/SEAFOOD/RISOTTO
Děkujeme za nákup našeho balíčku a přejeme dobrou chuť.
Níže naleznete veškeré informace a návody.
Vepřová
panenka sous-vide s bramborovým pyré, kukuřicí, chorizem a
cheddarovou omáčkou
Návod na
přípravu:
Vepřovou
panenku ohřejte ve vakuovacím sáčku v horké vodě cca 70°C 10min. Následně opečte na "barvu" na rozpálené
pánvi. Vak s pyré ohřejte ve vodní lázni. Kukuřici a chorizo opečeme na
rozpálené pánvi, dochutíme, solí, přidáme máslo a koriandr. Omáčku ohřejeme v
rendlíku.
Přesné složení:
Vepřová
panenka sous-vide
Bramborové
pyré
Chorizo
s kukuřicí
Cheddarová
omáčka ( cheddar, smetana, šťáva z nakládaných Jalapeño)
Suroviny jsou baleny ve
speciálních sáčcích na potraviny,
které snesou i vysoké teploty
(95°C)
Alergeny: laktóza, celer
Středomořská chobotnice s grilovanou zeleninou olivami a bazalkovou omáčkou
Návod na přípravu:
Chobotnici
opečeme na rozpálené pánvi ze všech stran, po stažení z plamene přidáme
petželovo-česnekový olej a máslo. Zeleninu orestujeme na rozpálené pánvi, na
závěr přidáme olivy a máslo. Omáčku ohřejeme v rendlíku.
Přesné složení:
Uvařená chobotnice
Bazalková omáčka
Olivy
Zelenina: paprika, cuketa,
lilek, cibule, česnek, rajčata, olivový olej
sůl, pepř, tymián, citron
Alergeny: laktóza, celer,
ryby, měkkýši
Marinované krevety v petrželovém oleji s česnekem s pita chlebem a omáčkou z uzených rajčat
Návod na přípravu:
Krevety
osolte a opečte na pár kapkách olivového oleje na pánvi z obou stran, přidáme
jarní cibulku, petržel a máslo. Pita chléb ohřejte na pánvi (nebo v
mikrovlnce - pokapejte vodou a prohřejte 20vteřin), na pitu pak nasypte
oregano. Omáčkou ohřejte v rendlíku nebo přímo v sáčku.
Přesné složení:
Tygří krevety
Olivový olej
Česnek
Petržel
Omáčka: rajčata, sůl, cibule,
česnek, uzené máslo
Pita chléb, sůl, pepř, oregano
Alergeny: laktóza, korýši,
lepek
Risotto carbonara s vejcem 63°C s bazalkou a kuřecím prsem sous vide
Návod na přípravu:
Ve
větším rendlíku si rozmícháme základ na risotto s trochu vývaru a vypraženu
pancettou, přivedeme k varu, postupně přiléváme vývar, rýži vaříme do
změknutí, dle vaší chuti. Na závěr přidáme mascarpone, parmazán, čerstvou
nasekanou bazalku a máslo, zamícháme a sundáme z ohně. Dle potřeby dosolíme.
Vejce a kuřecí prso ohřejeme ve vakuovacím sáčku v horké vodě, hřejeme 10
minut v cca 80ti °C.
Přesné složení:
Rýže carnaroli
Máslo
Mascarpone
Vypražená pancetta, parmazán
Vývar
Bazalkla
Kuřecí prso
souse vide
Vejce 63°C
Sůl, pepř
Alergeny: laktóza, celer,
vejce,