Svatomartinské menu 2017.

 

Vážení hosté,

dovolujeme si Vás u příležitosti oslav svátku sv. Martina pozvat na dobře vykrmenou a upečenou husu a víno. Od 11.11.2017 do 18.11.2017 jsme připravili k ochutnání Svatomartinské víno tradičně z Vinařství Sedlák z Velkých Bílovic a husy z volného chovu od pana Filipa Töpfera.

 

STUDENÉ PŘEDKRMY
Škvarkový husí rillettes -165,-
 s marinovanou cibulí, okurkami cornichon a domácím chlebem
 
Uzené husí prso -185,-
 se celerovým pyré s medem, strouhanými kaštany a závitkem
 s kysaným zelím a bramborami
 
POLÉVKA
Husí kaldoun s masem, -75,- 
drůbky, zeleninou a domácími nudlemi
 
TEPLÝ PŘEDKRM
Restovaná husí játra -175,-
se šalotkou, jablky a omáčkou z Marsaly 
 
HLAVNÍ CHODY
Pečené husí stehno na kmínu -385,-
s bílým zelím,  červeným medovým zelím, karlovarským 
knedlíkem a lokšemi
 
Grilované husí prso -395,-
s konfitovanými bramborami, dýňovým pyré a penízovkou sametonohou
 
DEZERT
Jablečný koláč -115,-
se skořicovou zmrzlinou

 

Na objednávku 24 hodin předem pro více osob:
Pečená celá husa (cca 4kg) na stříbře -2690,-
s bílým zelím, červeným medovým zelím s karlovarským 
 knedlíkem a lokšemi
 
SVATOMARTINSKÉ VÍNO
Müller Thurgau, Modrý Portugal, Zweigeltrebe Rosé
Vinařství Sedlák, Velké Bílovice
0.15l -79,-
0.75l -395,-

 

 

 

 

\

týdenní nabídka.