Program 2018

Toskánská večeře se špičkovými víny Poliziano 25. ledna
Valentýnské menu 14. února
Ciacci Piccolomini d‘Aragona 15. února
Zavřeno - sanitární dny 18. od 17:00 do 20. 17:00 
Zabijačka v Restu 24.února
Umbrijská kuchyně s víny Antonelli 15. března
Velikonoční jihotyrolská večeře s víny Eleny Walch 26. dubna
Přivítejme jaro se skvělým Proseccem 17.  května
Porcovnání tuňáka 21.června

 

Těšíme se na Vás!

\

týdenní nabídka.

  • Týdenní menu CZK
    středa 21.2.
    Krém z červené řepy s kozím sýrem 55,-
    Dančí ragů s jasmínovou rýží 175,-
    Pečený sladko-pálivý bůček se zeleninovým salátem
    s papájou a makadamiovými ořechy 165,-
     
    čtvrtek 22.2.
    Francouzská cibulačka 55,-
    Grilovaný candát s vanilkovou bramborovou kaší 
    a marinovanou zeleninou 165,-
    Tomatové risotto s grilovaným ovčím sýrem
     halloumi a bylinkovým olejem 165,-
     
    pátek 23.2.
    Hovězí vývar s masem, zeleninou a petrželkovými nočky 55,-
    Hovězí stroganoff s domácími hranolky 155,-
    Domácí za studena uzený losos s bramborovým salátem s créme
    fraiche, koprem a pažitkou 175,-
     
    sobota 24.2.
    Zabijačka