Program 2018

Toskánská večeře se špičkovými víny Poliziano 25. ledna
Valentýnské menu 14. února
Ciacci Piccolomini d‘Aragona 15. února
Zavřeno - sanitární dny 18. - 20. února 
Zabijačka v Restu 24.února
Umbrijská kuchyně s víny Antonelli 15. března
Velikonoční jihotyrolská večeře s víny Eleny Walch 26. dubna
Přivítejme jaro se skvělým Proseccem 17.  května
Porcovnání tuňáka 21.června

 

Těšíme se na Vás!

\

týdenní nabídka.

  • Týdenní menu CZK

      

    pondělí 23.7.
    Krémová polévka z uzených ryb 55,-
    Tagliatelle s hovězím masem, cuketou, rajčaty a parazánem 175,-
    Salát mesclun s kuřecím špízem, hruškami
     williams a dresinkem z viného octa 165,-
     
    úterý 24.7.
    Bramboračka s hříbky 55,-
     Losos s teriyaki omáčkou a zeleninou s rýžovými nudlemi 175
    Tomatové risotto s trhanou mozzarellou a čerstvou bazalkou 165,-
     
    středa 25.7.
    Zeleninový krém s créme fraiche 55,-
    Konfitované králičí stehno s baby špenátem a spätzlemi 175,-
    Grilovaný kozí sýr s míchaným zeleninovým
     salátem s medovým dresinkem 165,-
     
    čtvrtek 26.7.
    Polévka Tom yum 55,-
    Španělský ptáček s rýží 165,-
    Salát s trhaným slepičím masem s římskými listy, grenaillemi, 
    červenou cibulí, chilli a dresinkem z hrubozrné hořčice 165,-
     
    pátek 27.7.
    Cizrnová polévka s parmazánem 55,-
    Lasagne bolognese 165,-
    Seafood paella s hráškem a chilli 195,-